Resort Bonaire
Resort Bonaire

Hotelkamer | 2 personen

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Kralendijk
 

Voorzieningen

 1. 1 Slaapkamer
 2. Airco
 1. Dichtbij de kust
 1. Wi-Fi
 

Omschrijving

Comfortabele hotelkamer op Resort Bonaire

Genieten van een heerlijke vakantie op uw comfortabele hotelkamer op Resort Bonaire! Deze Caribisch ingerichte tweepersoons kamers zijn bijzonder geschikt voor uw vakantie! De hotelkamers zijn voorzien van een televisie. Ook beschikken de hotelkamers ieder over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Tijdens uw hotelverblijf kunt u gebruik maken van een gemeenschappelijk balkon en terras.

 

Resort Bonaire

Resort Bonaire is in het bezit van een uitgebreid aanbod van hotelkamers en appartementen tot luxe penthouses. Resort Bonaire biedt u als gast de perfecte uitvalbasis om het eiland te verkennen en gebruik te maken van de diverse faciliteiten. Neem een duik in het zwembad met zandstrand, een verfrissend drankje of geniet van een heerlijk ontbijt, lunch of diner bij de poolbar. Resort Bonaire heeft in samenwerking met Dive Friends Bonaire een duikschool op locatie, waar beginners kennis kunnen maken met het duiken en de experts de schitterende riffen van Bonaire kunnen ontdekken. 

5 recensies


 1. 9,3

  Geen recensie achtergelaten

  Januari 2023 - Rigmar J.

 2. 9,1

  Geen recensie achtergelaten

  Januari 2023 - Maartje H.

 3. 8

  I cannot rate if the hotel is child friendly because I did not travel with children. The hotel does not appear to be child friendly. The resort looks very child friendly.

  Mei 2022 - Ferdinandus J.

 4. 7,1

  De vriendelijkheid van Uw personeel bij aankomst, geduurende mijn verblijf en de gastvrijheid van het hotel.

  Februari 2022 - Felix W.

 5. 9,9

  Great location, clean, friendly staff, warm shower

  Januari 2022 - Lucia V.