1. Luxe appartementen en penthouse
  2. Zwembad met echt zandstrand
  3. Schitterende onderwaterwereld
  4. Meer dan 60 duikspots
 

Duikvakantie op Bonaire

Het warme water, de prachtige koraalriffen en de kleurrijke tropische vissen – ontdek de adembenemende onderwaterwereld tijdens een duikvakantie op Bonaire. Dit Caribische eiland wordt niet voor niets het ‘Diver’s Paradise’ genoemd. Er is geen mooiere plek ter wereld om te snorkelen, te duiken, een duikcursus te volgen of je duikbrevet te halen. Ook het eiland Klein Bonaire is een geliefde plek om te duiken en te snorkelen. Niet alleen het zicht, de koraalriffen en de felgekleurde vissen zijn schitterend, dit is ook een bekende en belangrijke nestplaats voor zeeschildpadden. Wilt u op vakantie naar Bonaire? Duiken is dan een absolute aanrader!

Wilt u een duikvakantie maken op Bonaire of al snorkelend de onderwaterwereld verkennen? Dan zult u genieten van een ontspannen verblijf op Resort Bonaire. Ons resort dicht bij Kralendijk, aan de westkust van Bonaire, ligt vlak bij tal van mooie duiklocaties en duikscholen waar u lessen kunt nemen of uw duikbrevet kunt halen. Op het gloednieuwe en moderne resort kunt u een vakantieappartement huren voor 2, 4 of 6 personen. Uiteraard kunt u als gast ook gebruikmaken van de resortfaciliteiten. Vlij u neer op een ligbed aan het zwembad met echt zandstrand, drink een cocktail in de poolbar en deel uw laatste vakantiekiekjes met het thuisfront via ons gratis Wifi-netwerk. De weelderige parkbeplanting en wuivende palmbomen maken het plaatje compleet. U waant zich hier in een paradijs.

 
 
 

Duiken op Bonaire

Duiken op Bonaire is een ervaring die u nooit meer zult vergeten. De combinatie van witte stranden, een azuurblauwe zee, de tropische temperaturen en de ontspannen sfeer maken dit prachtige eiland een waar paradijs. Er zijn meer dan 60 duikspots op Bonaire en Klein Bonaire voor zowel kantduikers als bootduikers. U loopt bij de meerderheid van de duikstekken dus vanaf het strand het water in. Wilt u eerst een keertje snorkelen voordat u met perslucht in de weer gaat? Dan kunt u bij ons op het resort een snorkelset huren. En blijft u liever op het water dan eronder, dan kunt u ook watersporten zoals (kite)surfen, zeilen en kanoën.

Resort Bonaire is een perfecte uitvalsbasis voor een duikvakantie op Bonaire. Dit eiland is het minst toeristische eiland in de Cariben en daardoor de ideale bestemming voor een ontspannen vakantie aan zee in een luxe vakantieappartement. Niets moet en alles mag. Ook op het land is veel te zien en te beleven. Bezoek de roodroze flamingo’s, geniet van heerlijke gerechten in een lokaal restaurant, drink een cocktail in een cool strandpaviljoen, swing met de heupen op salsamuziek en proost tijdens een bruisend avondje uit in Kralendijk op het goede leven. Vakantie vieren op Bonaire? Duiken mag niet op uw bucketlist ontbreken. 

 
 

Sfeerimpressie duiken op Bonaire