Resort Bonaire
De bouwmaatschappij op Bonaire is gestart

Bouw in volle gang!

De bouw op Bonaire is in volle gang en inmiddels staat ook de derde bouwkraan op de locatie. Het tempo zit er goed in en de contouren worden echt al zichtbaar! Bekijk de foto's van de bouw op Resort Bonaire.

Wij laten u graag enkele foto's van de bouwplaats zien! 

De bouwmaatschappij op Bonaire is druk aan de gang geweest met de bouw van het resort. De eerste stappen zijn gezet en het ziet er mooi uit.
De bouwmaatschappij van Resort Bonaire is in 2017 gestart met het project dit is in volle gang. Momenteel is het al mogelijk om te verblijven!
Op de bouwkavel te Bonaire is de bouwmaatschappij aan de slag geweest met het bouwen van de appartementen. Deze appartementen zijn nu klaar!
Op Resort Bonaire is de bouw in volle gang. Momenteel is deze bouw verleden tijd en wordt er nu verbleven op Resort Bonaire. Bekijk nu meer!
Bekijk hier meer eerste bouwfoto's van Resort Bonaire. De bouwmaatschappij heeft hard gewerkt, want inmiddels kunt u hier al verblijven.
Bekijk hier foto's van de bouw van Resort Bonaire. Op Bonaire was de bouwmaatschappij in 2017 gestart met het bouwen van ons resort. Bekijk nu.
Een nieuw resort op Bonaire! Vorig jaar is de bouwmaatschappij gestart met Resort Bonaire. Bekijk meer over ons resort en hoe het ervoor staat.