Bonaire Resorts
Travelhunter op Resort Bonaire

TravelHunter: ultieme luxe op Resort Bonaire

TravelHunter: "Ervaar ultieme luxe in een penthouse op Bonaire"

Wil je in luxe verblijven op Bonaire? Dan is een penthouse bij Resort Bonaire een absolute aanrader. TravelHunter kwam in de zomer van 2020 naar dit eiland en verbleef een aantal nachten bij Resort Bonaire. Zij delen hun ervaring van het penthouse waarin zij verbleven, de faciliteiten van het resort en de ligging. Lees gauw verder!

 
Resort Bonaire

Perfect verblijf: een luxe penthouse

Resort Bonaire heeft zowel hotelkamers als appartementen. Alle accommodaties zijn ruim, maar het grootste verblijf dat je op het resort kunt boeken, is het luxe penthouse op de bovenste verdieping van alle zes de gebouwen. Wij hebben ons verblijf in een van de penthouses in gebouw A als heel plezierig ervaren! Niet alleen genoten wij van maar liefst drie slaapkamers waarvan één ook nog eens een bad en inloopdouche had, wij konden ook koken in onze eigen keuken én elke dag relaxen op de loungeset op het grote balkon. Aan ruimte kom je niets te kort in deze modern ingerichte appartementen, dat voelt iedere dag weer als fijn thuiskomen na een mooie dag op Bonaire!

 
Luxe appartementen Resort Bonaire

Relaxen bij het zwembad

Het zwembad is hét pareltje van Resort Bonaire. Je kunt hier heerlijk afkoelen en bijkleuren op de bedjes die aan de rand van het zwembad in het zand staan, wat zorgt voor een echte beach vibe. Bovendien vind je hier ook een grote poolbar waar je in de ochtend lekker kunt ontbijten, ‘s middags borrelhapjes en heerlijke cocktails of smoothies kunt halen én waar je, als je dat wilt, je pizza van de pas geopende pizzeria kunt opsmikkelen. Dit kan overigens ook bij de pizzeria zelf of op je eigen ruime terras. De service is overal erg goed, het vriendelijke personeel doet er alles aan om jou een fijn verblijf op Bonaire te bieden!

 
Resort met privé zwembad

Fijne ligging

Alhoewel Resort Bonaire een heel fijne accommodatie is, wil je natuurlijk ook wat van het eiland zien als je helemaal naar Bonaire reist. Dit kan heel goed vanaf het resort. Waar je ook verblijft, een auto is wel aan te raden op Bonaire. Rondom het resort kun je prima parkeren en eenmaal in de auto ben je binnen no-time in Kralendijk en bij verschillende mooie stranden. Een aanrader: ga naar de Zoutpier om te snorkelen, wij zagen er maar liefst vijf schildpadden, en het is slecht 5 minuten rijden vanaf Resort Bonaire. 

Al met al hebben wij een heel fijn en relaxed verblijf gehad bij Resort Bonaire, hebben wij genoten van het prachtige zwembad en de drankjes bij de poolbar en hebben wij het ervaren als een ideale uitvalsbasis om de rest van het eiland te ontdekken. Een aanrader dus!