1. Nieuw luxueus resort
  2. Moderne appartementen
  3. Vlakbij hoofdstad Kralendijk
  4. Zwembad met zandstrand

Resort Bonaire

Resort Bonaire is gelegen op het heerlijkste tropische eiland van het Nederlands koninkrijk. Vlakbij hoofdstad Kralendijk aan de westkust van Bonaire vindt dit resort waar u kunt verblijven in een luxueus appartement. Stijlvol en omringd door tropische planten. Resort Bonaire is een vakantieparadijs waar u appartementen kunt huren. Dit betekent dat u gedurende de vakantie een eigen vakantieappartement heeft op dit tropische eiland. Hier kunt u heerlijk vertoeven en genieten van al het moois wat Bonaire te bieden heeft. Hoe dan ook een goede keuze!

Resort Bonaire met moderne appartementen

De appartementen op Resort Bonaire voldoen aan alle moderne eisen. Resort Bonaire beschikt daarom over Wi-Fi door het gehele resort en de appartementen zijn ontworpen volgens de laatste interieur- en exterieurtrends. Dus; ruime badkamers, grote keukens en wijde balkons. Of u nu met twee, vier of zes personen op vakantie gaat; het ideale appartement zit er gegarandeerd tussen! Hier kunt u heerlijk uitslapen, relaxen op het balkon, barbecueën of lekker een boek lezen. Dit vakantieappartement is precies waar u aan toe bent en waarna u terug zult blijven verlangen.

Bekijk de appartementen
 

Resort Bonaire is meer dan appartementen

Bij Resort Bonaire kijken we verder dan appartementen, want wij willen u het totaalpakket leveren. Dit betekent een sierlijk vormgegeven zwembad, met echt zandstrand, een bar waar u kunt genieten van cocktails en lekkere hapjes. Uw vakantiewoning boeken op Resort Bonaire is nu mogelijk via de boekingsmodule op onze website.

Alle faciliteiten op een rij:

  • Zwembad met zandstrand
  • Poolbar
  • Receptie
  • WiFi
 
Boek uw vakantie met korting
 

Sfeerimpressie van Resort Bonaire