Resort Bonaire
Resort Bonaire

Resort Bonaire

  • Nieuw luxueus resort
  • Moderne appartementen en hotelkamers
  • Vlak bij hoofdstad Kralendijk
  • Zwembad met zandstrand

Luxe resort op Bonaire

Resort Bonaire is gelegen op het heerlijkste tropische eiland van het Nederlands koninkrijk: Bonaire! U vindt dit resort vlak bij hoofdstad Kralendijk aan de westkust van Bonaire. Resort Bonaire biedt uitermate luxe en stijlvolle appartementen en hotelkamers. De appartementen zijn geschikt voor maximaal 8 personen. De hotelkamers bieden plaats aan maximaal 2 personen. Resort Bonaire is een waar vakantieparadijs met een heerlijk zwembad mét zandstrand, omringd door tropische planten. 

Moderne appartementen en hotelkamers op Resort Bonaire

De appartementen en hotelkamers voldoen aan alle moderne eisen. Resort Bonaire beschikt over wifi door het gehele resort en airco in zowel de appartementen als hotelkamers. De accommodaties zijn stijlvol en luxe ingericht en ontworpen volgens de laatste interieur- en exterieurtrends. Voor de appartementen betekent dit: ruime badkamers, grote keukens en wijde balkons. Voor de hotelkamers betekent dit: heerlijke boxspringbedden, nette en ruime badkamers en een televise. Combineer luxe en comfort met een chille tropische sfeer tijdens uw vakantie op Bonaire!

Sfeerimpressie van Resort Bonaire

Uitstekende resortfaciliteiten

Bij Resort Bonaire kijken we verder dan de appartementen en hotelkamers: wij willen u het totaalpakket leveren. Zo loopt dwars door ons resort op Bonaire een sierlijk vormgegeven zwembad met een écht zandstrand en fijne zonnebedjes. Bij dit zwembad bevindt zich tevens een poolbar, waar u kunt genieten van lekkere cocktails en hapjes. De poolbar is geopend tijdens het ontbijt, de lunch en het diner. Tevens bevindt zich op Resort Bonaire een pizzeria.

Het resort op Bonaire biedt ook een duikschool. U weet wat ze zeggen: uw bezoek aan dit tropische eiland is niet compleet zonder te duiken! Op Resort Bonaire zijn alle duikfaciliteiten aanwezig én kunt u zelfs duiklessen nemen in het zwembad. Ontdek daarna de prachtige onderwaterwereld van Bonaire.

Alle faciliteiten op een rij:

👙 Zwembad met zandstrand

🍹 Gezellige poolbar

📱 Gratis wifi

🍕 Bar met pizzeria

🚗 Autoverhuur

🤿 Duikschool met duikfaciliteiten

 
 

✔️ Veilig online boeken via de officiële website