1. Surfvakantie op Bonaire
  2. Ideale omstandigheden voor beginners
  3. Relax in ons luxe resort

Surfen op Bonaire 🏄

Bonaire is een heerlijk watersporteiland waar het ook mogelijk is om te surfen. Bonaire kent aan de zuidoostkant van het eiland een prachtige surfspot. Hier heeft de wind redelijk vrijspel en kunnen de golven aardig hoog worden. Maar metershoge golven hoeft u niet te verwachten tijdens uw surfvakantie op Bonaire. Dat maakt surfen op Bonaire een ideale plek voor beginners. Op 30 cm hoge golven kunt u uitstekend controle krijgen over de plank en uw lichaam. Na een dag op het water is het dan ook fijn om te relaxen bij Resort Bonaire. U kunt gebruik maken van onze faciliteiten of bijkomen in uw luxe appartement op Bonaire. Met wie gaat u de uitdaging van surfen op Bonaire aan? 

 
Ontdek ons luxe resort
 

Uw verblijf tijdens uw surfvakantie op Bonaire

Bij Resort Bonaire heeft u voor uw verblijf tijdens uw surfvakantie op Bonaire de keuze uit een luxe appartement, penthouse of hotelkamer. De 2-persoons hotelkamers bevinden zich in ons hotel op Bonaire en beschikken over comfortabele bedden, een eigen badkamer, televisie, gratis wifi en airconditioning. In een appartement of penthouse kunt u verblijven met maximaal 8 personen. De appartementen en penthouses zijn ruim ingericht met moderne voorzieningen. U beschikt over een compleet ingerichte keuken, sfeervolle woonkamer en ruim balkon of terras. Of u nu in een hotelkamer, appartement of penthouse verblijft, u kunt altijd onbeperkt gebruik maken van de uitstekende faciliteiten op het resort. Zo ervaart u na het surfen op Bonaire voldoende ontspanning.

Faciliteiten op ons resort:

 
  1. Zwembad met zandstrand en kinderbad
  2. Poolbar
  3. Pizzeria
  4. Duikschool
  5. Gratis wifi
 
 

Golfsurfen op Bonaire en meer…

Bonaire is een relatief rustige plek om te surfen, wat het ideaal maakt voor beginners om de golven te leren bedwingen. Hierdoor is het ook erg leuk om eens af te wisselen, naast golfsurfen op Bonaire kunt u ook kiezen voor een dagje kitesurfen of windsurfen. Allemaal ‘familie in de surfsport’. Wij raden ook aan niet alleen te genieten óp het water maar ook van het leven onderwater. Snorkelen en duiken bieden prachtige beelden van de onderwater flora en fauna. Even genoeg water en wind door uw haren gehad? Beleef een gezellige avond in Kralendijk, ontdek de historie van Bonaire in het Terramar Museum of aanschouw de prachtige zoutvlaktes. Wanneer komt u naar Bonaire om te surfen en relaxen?

 
Boek uw surfvakantie op Bonaire 🏄
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Nog meer sporten uit de 'surf familie'