1. Nieuw luxueus resort
  2. Zwembad met zandstrand
  3. Luxe penthouse en appartementen

Vakantie op de Nederlandse Antillen

Wilt u een gegarandeerd heerlijke zon-, zee- en strandvakantie beleven, op elk moment van het jaar? Dan boekt u een vakantie op de Nederlandse Antillen. De prachtige eilanden in de Caraïbische Zee zijn, voor diegenen die houden van een zonnige en een tropische bestemming, een waar paradijs. Hagelwitte stranden, een azuurblauwe zee, een strakblauwe lucht en wuivende palmbomen – het enige dat nog mist is een resort waar u zich optimaal kunt ontspannen en volop kunt genieten van een Nederlandse Antillen vakantie.  

Uw vakantie op de Nederlandse Antillen brengt u natuurlijk door op het mooiste eiland van het hele Caribisch gebied; Bonaire. Resort Bonaire, gelegen aan de westkust, dicht bij de hoofdstad Kralendijk, biedt u een luxueus verblijf in moderne vakantieappartementen. Wordt het een romantische vakantie met z’n tweetjes of een familievakantie met de kinderen? U kunt een luxe appartement op Resort Bonaire huren voor 2, 4 of zelfs 6 personen. De stijlvolle inrichting, perfecte afwerking en luxe voorzieningen zorgen voor een geheel ontspannen en onbezorgde sfeer.

Niet alleen ons aanbod Bonaire appartementen zal u verrukken, ook de faciliteiten van het resort zullen u aanspreken. U en uw gezelschap kunnen eindeloos genieten van het zwembad met echt zandstrand, heerlijke zonnebedjes, speeltoestellen voor de kinderen en een poolbar voor volwassenen. Dankzij de Wifi kunt u het thuisfront updaten over uw spectaculaire Nederlandse Antillen vakantie.

De faciliteiten op een rij

  • Zwembad met zandstrand
  • Zonnebedden
  • Speeltoestellen
  • Poolbar
  • Wifi 
 

Rondreis Nederlandse Antillen

Een rondreis over de Nederlandse Antillen met al haar bezienswaardigheden is eveneens een beleving die u de rest van uw leven bij zal blijven. Niet alleen Bonaire is prachtig, ook de andere eilanden zijn een bezoek waard. Wilt u een rondreis maken over de ABC-eilanden en zoekt u op Bonaire een verblijfsplek als beginpunt, tussenstop of eindstation? Ook dan bent u bij Resort Bonaire aan het juiste adres. Onze vakantieappartementen en resortfaciliteiten bieden u een compleet onbezorgd en ontspannen verblijf.

De eilanden van de Nederlandse Antillen zijn geweldige bestemmingen voor een rondreis. Elk eiland heeft een uniek karakter en bijzondere bezienswaardigheden. Wat ze met elkaar gemeen hebben is een aangename temperatuur, prachtige zandstranden, een ontspannen sfeer en een ongekende onderwaterwereld. Wilt u een actieve rondreis maken met diverse uitstapjes, of heerlijk ontspannen liggen aan de verschillende stranden? Uw rondreis over de Nederlandse Antillen kunt u geheel naar eigen wens invullen.

De benedenwindse eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao, eventueel aangevuld met een stop op de bovenwindse eilanden Saba, Sint Maarten en Sint Eustatius, liggen dicht genoeg bij elkaar om te eilandhoppen. Zo kunt u zelf bijvoorbeeld een combinatiereis naar de Antillen maken. Uw avontuur start of eindigt met een luxe verblijf op Resort Bonaire.