1. Overwinteren op Resort Bonaire
  2. Luxe appartementen
  3. Zwembad met zandstrand

Winterzonvakantie op Resort Bonaire

Overwinteren op Resort Bonaire is ontsnappen aan de kou! Boek voordelig uw winterzonvakantie bij Resort Bonaire en het genieten kan beginnen. Vertrek naar de warme zon tijdens de koude wintermaanden. Geniet heerlijk én voordelig van uw winterzonvakantie in het Caribisch gebied

Even een week overwinteren door het koude Hollandse winterweer achter u te laten en in te ruilen voor het zonnige Bonaire. Resort Bonaire is namelijk met afstand één van de zonnigste stukjes van Nederland! Kom heerlijk genieten van de stralende zon en ontspan tijdens de winter op Resort Bonaire. Wij bieden prachtige accommodaties aan te midden van zon, zee en strand. Dus, even ontsnappen aan de donkere dagen? Ontdek het prachtige Resort Bonaire: bekijk de faciliteiten en de bijzondere activiteiten in de omgeving van het resort.

Profiteer van korting op uw winterzonvakantie:
➤ 20% vroegboekkorting (90 dagen)
➤ 25% vroegboekkorting (180 dagen)
➤ 30% vroegboekkorting (365 dagen)

Wanneer geniet u van een voordelige winterzonvakantie?

Wintersport vakantie 2020

Liever een actieve zonvakantie dan een skivakantie? Ga kiteboarden in plaats van snowboarden, windsurfen in plaats van skiën, snorkelen in plaats van sleeën of volg een duikcursus in plaats van langlaufen in de bergen. Het kan allemaal op Resort Bonaire. Kortom, boek nu super voordelig een vakantieappartement of een penthouse aan zee in plaats van in de sneeuw!

Ondertussen kunt u gebruik maken van de facililiteiten; neem een verfrissende duik in ons zwembad en strijk u daarna neer op de ligbedjes op het zandstrand, drink een verkoelend drankje aan de poolbar of update uw vrienden en familie over uw vakantie met onze gratis WiFi. Voor het verkennen van het onderwaterleven kunt u bij Rons een snorkelset huren. Een wintersport vakantie bij Resort Bonaire is leuk voor jong én oud; van ontspanning tot actie. Je beleeft het tijdens een winterzonvakantie op Bonaire!

 
Boek uw winterzonvakantie
 
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Resort Bonaire biedt u al het comfort om te genieten van een welverdiende vakantie. Bonaire blijft verrassen en ook ons resort heeft de benodigde faciliteiten.
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Wat te doen in de omgeving van Resort Bonaire? Bonaire heeft genoeg plekken waar u lekker kunt uitrusten en indrukwekkende bezienswaardigheden.

Impressie Bonaire