1. Overwinteren op Resort Bonaire
  2. 40% korting
  3. Luxe appartementen

Winterzonvakantie op Resort Bonaire

Overwinteren op Resort Bonaire is ontsnappen aan de kou! Boek nu uw winterzonvakantie 2018 - 2019 bij Resort Bonaire en ontvang 40% korting op uw verblijf! Vertrek naar de warme zon tijdens de koude wintermaanden. Geniet heerlijk én voordelig van uw winterzonvakantie in het Caribisch gebied! 

Even een week overwinteren door het koude Hollandse winterweer achter u te laten en in te ruilen voor het zonnige Bonaire. Resort Bonaire is namelijk met afstand één van de zonnigste stukjes van Nederland! Kom heerlijk genieten van de stralende zon en ontspan tijdens de winter van 2018 en 2019 op Resort Bonaire. Wij bieden prachtige accommodaties aan te midden van zon, zee en strand. Dus, even ontsnappen aan de donkere dagen? Ontdek het prachtige Resort Bonaire: bekijk de faciliteiten en de bijzondere activiteiten in de omgeving van het resort.

 
Bekijk ons aanbod
 

Wintersport vakantie 2019

Liever een actieve zonvakantie dan een skivakantie? Ga kiteboarden in plaats van snowboarden, windsurfen in plaats van skiën, snorkelen in plaats van sleeën of volg een duikcursus in plaats van langlaufen in de bergen. Het kan allemaal op Resort Bonaire. Kortom, boek nu super voordelig een vakantieappartement of een penthouse aan zee in plaats van in de sneeuw!

Winterzonvakantie bij Resort Bonaire

Maak gebruik van de kortingsactie en vier uw winterzonvakantie bij Resort Bonaire! U kunt nu een appartement boeken met 40% korting op de huurprijs*! De winterzonactie is geldig tot en met 19 maart 2019. Let op: de prijs die u tijdens het boeken ziet is inclusief de korting. In de maand januari bieden wij voor het type Abundante 40% korting en in de maand februari 35% korting op het type Bunita. Wilt u later in het jaar op vakantie naar Bonaire, maar wilt u nu alvast boeken? Wanneer u t/m 31 januari alvast boekt, profiteert u van 20% vroegboekkorting

*De korting wordt niet berekend over de (verplichte) bijkomende kosten, zoals schoonmaakkosten, toeristenbelasting, bedlinnen, enz.

✓ 40% korting t/m 19 maart op alle types
✓ 40% korting in januari op het type Abundante
✓ 35% korting in februari op het type Bunita
✓ 20% vroegboekkorting op alle types (t/m 31 januari boeken)

 
Boek uw winterzonvakantie
 
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Resort Bonaire biedt u al het comfort om te genieten van een welverdiende vakantie. Bonaire blijft verrassen en ook ons resort heeft de benodigde faciliteiten.
 
Bonaire
Bonaire

Bonaire

Wat te doen in de omgeving van Resort Bonaire? Bonaire heeft genoeg plekken waar u lekker kunt uitrusten en veel activiteiten waar u deel aan kunt nemen.

Impressie Bonaire